Jongerenvakantie naar Mallorca

Ben je net klaar met de middelbare school en wil je een keer op een zogenoemde zuipvakantie gaan? Dan is Mallorca de ideale bestemming. Veel mensen denken al snel aan vakanties naar Albufeira, Lloret of Sunny Beach, maar ik garandeer je, op Mallorca heb je de meeste lol. In dit artikel vertel ik waarom een jongerenvakantie naar Mallorca een droomvakantie is.

 

Het heerlijke weer

Naast dat je wilt feesten is het weer op je vakantiebestemming erg belangrijk. Je wilt natuurlijk een beetje kunnen bijbruinen en hebt geen zin in regen. Op Mallorca is het weer elke zomer weer perfect. We zien er nooit regen en de temperaturen liggen meestal rond de 30 graden. Zo kan je optimaal genieten van de heerlijke zon.

 

De mooie stranden

De mooiste stranden van Mallorca kan je overal vinden. Er zijn enorm veel mooie stranden op het eiland waar je even lekker kan chillen. Hiernaast zijn er ook genoeg stranden waar je leuke activiteiten kan doen. Denk hierbij aan een voetbal- of volleybal toernooitje of aan een keertje jetskiën of hangen achter de bananenboot. Je zult je dus nooit vervelen.

 

Betaalbare hotels

Door de populariteit van veel bestemmingen zijn hotels erg duur geworden. Op Mallorca zijn de prijzen voor hotels nog relatief laag. Je hoeft geen 5 sterren hotel te verwachten, maar de meeste hotels zien er nog prima uit en zijn betaalbaar voor jongeren.

 

Uitgaan

In de badplaats El Arenal is het uitgaan simpelweg fantastisch. De strip bestaat uit Nederlandse clubs en cafés, waardoor de sfeer fantastisch is. Er komen veel Nederlandse artiesten draaien in zomermaanden, waardoor je de leukste shows hebt. Hiernaast is het de mogelijkheid om een Nederlandse jongen of meid aan de haak te slaan op vakantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.